Wie is Rob?

Rob de Beer

Natuur-liefhebber en pedagogisch coach

Hallo, ik ben Rob, opgegroeid in het mooie Brabant en ik heb een passie voor bushcraft en natuurbeleving.

Mijn achtergrond in onderwijs, buitensport en de zorg vloeit samen in mijn aanpak. Ik zet beweging en spel in om mensen te verbinden met elkaar en de natuur in zichzelf. De focus ligt hierbij op het lichaam, de zintuigen, creativiteit en intuïtie.

Momenteel werk ik als docent op een VMBO school en verzorg o.a. de lessen natuurbeleving. Het is mijn missie met d'RobUit om mensen via buitenactiviteiten terug in beweging te brengen naar het bos en in contact met de zintuigen en het lichaam .

Ga mee op avontuur en ontdek de ontspanning en uitdaging die de natuur te bieden heeft!

 

Mijn Visie

Vanuit mijn rol als vader en pedagogisch coach ben ik er van overtuigd dat een diepgaande connectie met de natuur essentieel is voor de ontwikkeling van het individu en daarmee bijdraagt aan een gezonde samenleving.

 

Mijn doel is om jong en oud op een natuurlijke en pedagogisch verantwoorde manier in contact te brengen met de natuur. Door gezamenlijke boswandelingen zonder afleidingen van het dagelijkse leven en met een sterke onderlinge afhankelijkheid, ervaren we de volledige pracht van de natuur. Deze ervaring herinnert ons aan onze intrinsieke band met de natuur. 

 

De drijfveer achter d'RobUit is de constatering dat de digitalisering ertoe heeft geleid dat de jeugd steeds minder de natuur opzoekt voor ontdekking en beweging. Terwijl buiten spelen en bewegen juist zo waardevol zijn.

De bushcraft wandeltochten van d'RobUit stimuleren deelnemers om hun unieke kwaliteiten en talenten te benutten. Als groepsleider vertrouw ik op hun eigen oordeel. Deelnemers ontdekken zichzelf op fysiek, zintuiglijk, intellectueel, creatief en intuïtief vlak, wat bijdraagt aan zelfwaardering en zelfvertrouwen. Onze begeleiding biedt de kans om diverse vaardigheden aan te scherpen, waardoor deelnemers zich effectiever kunnen uiten als individuen. Deze vaardigheden zijn essentieel in een empathische omgang met anderen en de wereld, en in het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen. In een snel veranderende samenleving zijn vaardige, vindingrijke en veerkrachtige individuen van groot belang.

Met d'RobUit streef ik er naar om aan een breed scala aan competenties te werken, waaronder creatief  en probleemoplossend denken, samenwerking, geduld, verwondering, luistervaardigheden, doorzettingsvermogen, moed, authenticiteit, milieubewustzijn en analytisch vermogen. Deze vaardigheden zijn onmisbaar in de toekomst van ieder individu.

Bij d'RobUit kun je voor van alles terecht; wandeltochten, trektochten, survival, bushcraft, trekking, bivak en hiking.

 

De wandeltochten, workshops en weekenden van d'RobUit zijn écht in het bos, niet op eigen terrein of camping. Er is ook geen strak vaststaand programma of wandelroute. Dit maakt mee gaan met d'RobUit tot een unieke en onvergetelijke ervaring! 

Wie is Lisanne?

Hoi!

Ik ben Lisanne, 31 jaar en als boerendochter is bij mij de liefde voor buitenzijn er met de paplepel in gegoten. Wanneer ik op reis ben vind je mij het liefst met een rugzak op voor een paar dagen in de jungle of op een vulkaan. Maar ook in Nederland geniet ik tijdens wandelingen met mijn hond Joep met volle teugen van alle mooie plekken die hier te vinden zijn!

Als leidster bij een natuur-BSO en als reisbegeleider voor jongerenreizen naar Tanzania en Kenia heb ik gemerkt hoeveel voldoening het geeft om deze passie over te dragen aan kinderen en jongeren. Hun verwondering zorgt ervoor dat ik ook zelf weer met nieuwe ogen naar de wereld kijk. En het is genieten om te zien hoe het opzoeken van zulke avonturen hun zelfvertrouwen laat groeien! Ik kijk er naar uit om ook jou mee te nemen op avontuur in de Ardennen!

 

> Volg d'Rob Uit de socials >


d'RobUit


Hazenakkers 14

5271 HL St. Michielsgestel

06-23436017
info@drobuit.nl

KVK: 59506180

BTW: NL001749748B97

Share & like d'RobUit


Wij zijn aangesloten bij: