Programma's op maat voor BSO en Basisonderwijs

Voor wie?

Voor groepen kinderen op basisscholen en BSO's en hun begeleider.

Beleef de brabantse bossen door de ogen van een avonturier, buiten het geijkte pad. Spelenderwijs leren over flora en fauna!

Investering: Al vanaf €200,- excl. btw per dag.


Op zoek naar actieve programma's voor oudere kinderen en jongeren? Klik hier.


Het bos in om de natuur te ontdekken met een schepnetje en zoekkaart of misschien juist groepsspellen op het schoolplein?

Hoe werkt het?

Per seizoen en per groep zal het programma afgestemd worden op de leeftijd van de kinderen, de groepsgrootte en het weer. 
Zo wordt er ingespeeld op de veranderingen van de natuur wat maakt dat elk uitstapje weer anders is. Door middel van spellen en verhalen worden de kinderen bewust van de mogelijkheden die de omgeving ze biedt en geprikkeld om op avontuur te gaan. 

Omdat de kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken zullen ze de grenzen van hun eigen mogelijkheden leren kennen. Hierdoor worden ze zich bewust van wat ze wel en niet kunnen en ook ontdekken wat ze graag zouden willen leren.

 

Wat gaan we doen?

De kinderen zullen ze veel kennis opdoen over het bos en het dierenrijk. De sportieve spellen brengt de kinderen dichter bij elkaar en daagt uit om aan de slag te gaan met natuurlijke materialen die het bos biedt. We zullen o.a.  slootje springen, op zoek gaan naar waterdiertjes, hutten bouwen, insecten determineren, boom klimmen en wilde dieren spotten.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Extra informatie

Investering: Vanaf €200,- excl. btw. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Rob.

Duur programma: Programma's duren 4 tot 6 uur en het fijn is om 's ochtends al in het bos te arriveren.

 

Liever op locatie? 

Het is ook mogelijk om natuurbeleving te ervaren op uw locatie, dit gebeurd geheel in afstemming met de school of BSO. 

Thema's en programma concepten?

Lessen kunnen worden gekoppeld aan allerlei thema's zoals de elementen aarde, water, vuur en lucht. Bij elk thema of concept horen weer andere activiteiten, uitgebreid met groepsspellen actief en/of leerzaam.

 

Voor meer informatie of een programma op maat bel 06-23436017 of mail naar info@drobuit.nl 

d'RobUit


Hazenakkers 14

5271 HL St. Michielsgestel

06-23436017
info@drobuit.nl

KVK: 59506180

BTW: NL001749748B97

Share & like d'RobUit


Wij zijn aangesloten bij: